Welkom in de wereld van iFreda

iFreda is in 2019 opgericht door Samantha Koudijs (Sam). Sam heeft een aantal jaren in de mode gewerkt en heeft daarna ervaring opgedaan in de Marketing. Al van kinds af aan was ze een ondernemend type, dat elke keer weer nieuwe dingen bedacht om te gaan doen. Van stilzitten had ze nog nooit gehoord. Ook het creatieve aspect kwam toen ze klein was al naar voren. Geen wonder dus dat Sam met het idee kwam om een eigen webshop op te starten. Toen ze in november 2019 in Zuid-Afrika op reis was geweest met haar vriend wist ze het zeker:

‘’Tijdens mijn reis door Zuid-Afrika ben ik veel mooie producten tegengekomen. Een van deze producten was een mooie lederen tas. Ik zag deze tas in een bijzondere winkel in Kaapstad, waar veel lederen artikelen van hoge kwaliteit te vinden waren. Toen ik terugkwam uit Zuid-Afrika bleef ik hier steeds aan terugdenken. Ik wil deze tassen graag met jullie delen. Neem een kijkje in de boutique.

ifreda-tas-leer-collectie-handgemaakt-logo-veer-goud.png
ifreda-sam-samantha-koudijs-ontwerper-developer-tassen-design-lr-scaled-e1597668061204.jpg

iFreda

De naam “iFreda” is ontstaan doordat Sam op zoek ging naar de vertaling van haar achternaam (Koudijs) in andere talen.
In het Catalaans betekent iFreda “koel”. iFreda klonk gelijk erg mooi, dromerig, creatief en avontuurlijk. Dit kun je ook terugvinden in de tassen.

iFreda biedt haar klanten mooie tassen aan, die met veel zorg gemaakt zijn in Zuid-Afrika.
De tassen zijn van de beste kwaliteit leer en hebben daardoor een luxe maar ook stoere uitstraling.

ifreda-tas-leer-collectie-handgemaakt-logo-veer-goud.png